وبلاگ - آخرین اخبار
استراتژی های اساسی در طراحی روشنایی و نورپردازی

استراتژی های اساسی در طراحی روشنایی و نورپردازی داخلی ساختمان

دراین مقاله قصد دارم استراتژی های اساسی در طراحی روشنایی و نورپردازی رو به طور کامل براتون شرح بدم. همچنین به بررسی منابع نوری در طراحی روشنایی داخلی ساختمان و نورپردازی فضا های داخلی بپردازم. در آخر هم روش های مختلفی رو که در اون متخصصان نورپردازی در طراحی روشنایی بکارمی گیرن بررسی کنم.

سرفصل‌ها بازشو

طراحی روشنایی و نورپردازی

استراتژی های اساسی در طراحی روشنایی و نورپردازی. در سال ۱۸۶۰ جان تیندال، فیزیکدان بریتانیایی متوجه شد که در طراحی روشنایی و نورپردازی، نور لزوماً افزایش دید رو به همراه ندارد. اون پی برد که باید نور به مقدار کافی و با رنگ و زاویه مناسب در فضا ساطع بشه تا اجسام به بهترین شکل ممکن دیده بشن.

مانی نور

تماس با ما

مشاوره رایگان درباره طراحی و تامین‌ کننده انواع پروژه های نورپردازی و همینطور تعمیرات تخصصی ال ای دی - 09126356672 
  • خدمات پس از فروش
  • گارانتی بی قید و شرط
  • ۱۵ سال سابقه کار
برای تماس کلیک کنید

طراحی نورپردازی داخلی ساختمان و نمای ساختمان را به مانی نور بسپارید.

طراحی داخلی ساختمان خود را میتوانید به تیم مانی نور (طراح مشاور و تامین و اجرا کننده پروزه های نورپردازی) بسپارید.

 

 

طراحی نور و روشنایی

طراحی نورپردازی و انواع آن

نورپردازی مدرن معمولا به منظور زیبا سازی فضای داخلی و تامییین صحیح نور ساختمان انجام میشود. اولین بایه نورپردازی را؛ نورپردازی عمومی میگویند؛ که در این سطح باید توجه داشته باشید که نور کافی برای کارهای کلی مانند رفت و امد در محیط منزل و نقاط اساسی ان وجود داشته باشد.
نور باید به طور یکدست باشد و تمامی فضای خانه روشنایی لازم را داشته باشد.

نورپردازی تاکیدی

تامین تور لازم برای تاکید روی ناحیه یا شی خاص را تاکییدی میگویند. این نور پردازی معمولا به منظور تزیین نیز انجام میشود که در این حالت به آن نورپردازی تزیینی میمگویند، هدف از آن زیبا تر کردن فضا است م از ترند ها و مدهای روز روشنایی در آن استفاده میشود.

نکته مهم در طراحی نور داخلی ساختمان

توجه داشته باشید که استفاده از لوستر ها بیشتر جنبه زیبایی و جلب توحه دارد تا نورپردازی اصولی و مدرن. بهتر است از این تجهیزات در بالای میز ناهار خوری و گذرگاه ها استفاده شود.
افت قیمت چراغ های ال ای دی در سال های اخیر از مزایای است که میتوانید از آن بهره مند شوید؛ تا هم روشنایی فضای داخلی منزلتان را تامیین کنید و هم صرفه جویی اقتصاد ی نمایید.

اهمیت طراحی روشنایی و نورپردازی برای فضا های مختلف

در قرن بیستم با ارزشمند شدن برق و ممیزی های مصرف انرژی، طراحی روشنایی و نورپردازی رفته رفته پر رنگ تر و در سیستم های روشنایی به یک نیاز تبدیل شدن. با این رویکرد، شعار و فلسفه معماران روشنایی ” نوربیشتر، دید بیشتر ” تغییر کرد و طراحان سیستم های روشنایی به این نتیجه رسیدن که مهمتر از مقدار و شدت نور چراغ، زاویه و رنگ نور هست. با شناخت اونچه جان تیندال بیش از ۱۵۰ سال پیش مشاهده کرد، طراحان حرفه ای در صنعت نورپردازی به یک رویکرد پویاتر دست پیدا کرن که با طراحی و نورپردازی می تونیم یک ارتقاء در فرم های معماری بدون جابجایی فضا ایجاد کنیم.

این حرفه یک فرصت تجاری عظیم در قالب صرفه جویی مصرف انرژی رو مطرح کرد. اداره اطلاعات انرژی آمریکا در سال ۲۰۱۰ مقدار مصرف انرژی برق برای سیستم روشنایی ساختمان ها رو ۲۹۷ میلیارد کیلو وات ساعت برآورد کرده  که ۲۲ درصد مصرف انرژی برق در ساختمان ها به بخش روشنایی اختصاص داره. بنابراین امروزه با گران شدن برق و انرژی، طراحی روشنایی و نورپردازی هم یک امر ضروری و الزامیه.

نورپردازی

استفاده از پنجره ها و نور روز در کتابخانه ها

تکنولوژی روشنایی و نورپردازی

یک طراح نورپردازی درطراحی سیستم روشنایی ساختمون، مجموعه نوری رو مناسب اون محیط با تجهیزات و تکنولوژی در دسترس به ارمغان میاره که تمام ویژگی های نوری در اون رعایت شده. معماران نورپردازی زیبایی و ظاهر چراغ یا لامپ رو هم در نظر می گیرن.

زیبایی از فاکتورهای قابل توجه در طراحی روشنایی و نورپردازیه. همچنین طراحی روشنایی نیاز به درک فنی از برق، منابع نوری، دید و حساسیت به مسائل زیبایی و معماری داره. در طراحی سیستم روشنایی و نورپردازی ساختمون ها، طراحان به چگونگی ارائه محیط یا اجسام در دید مخاطب توجه دارن و برای شرایط اون محیط و ساختمون بدون توجه به برند و نوع خاصی از چراغ یا لامپ، طراحی رو انجام میدن.

در برخی موارد ممکنه به دلیل مصرف انرژی کمتر و بهینه کردن ساختمان از لحاظ ممیزی انرژی، نور روز رو هم در طراحی روشنایی درنظر بگیرن. محاسبات روشنایی در روز رو بر اساس نور روز وارد شده به ساختمان انجام بدن. طراحی روشنایی با کل طراحی ساختمان نیز هماهنگ و کارآمد شده. ساختمان های مدرن و زیبا، قبل از احداث ساختمان نسبت به تهیه طرح توجیهی روشنایی و نورپردازی ساختمان اقدام میکنن. در ابتدای فرآیند طراحی کلی ساختمان، نقشه اولیه به تیم طراحی روشنایی و نورپردازی هم داده میشه تا تغییرات و نظرات این تیم هم روی نقشه اعمال بشه.

عوامل مؤثر در طراحی روشنایی

بیشترین عوامل موثر بر الزامات طراحی روشنایی به بخش معماری تعلق داره. در طراحی روشنایی و نورپردازی ساختمان، ارتفاع سقف، رنگ دیوار، دردسترس بودن نور روز، زاویه های فضا و جهت گیری معماری در جنوب یا شمال، مهم و تاثیر گذاره. سیستم های روشنایی باید فرم ها و سطوح معماری رو به صورت یکپارچه روشن کنن. و بستگی به کار تعریف شده درهر فضا، مقدار کیفیت و کمیت نور در آن فضا طراحی بشه.

استراتژی های اساسی در طراحی روشنایی و نورپردازی

نورپردازی خیابان ها با استفاده از ریسه ال ای دی

مراحل طراحی روشنایی و انواع نورپردازی در ساختمان

نور نقش اساسی در توانایی ما برای درک جهان اطراف داره. بنابراین سیستم روشنایی و نورپردازی نقش مهمی برای درک فضای اطراف داره و حتی می تونه روی عملکرد شخص در اون فضا تأثیر بذاره. روشنایی و نور می تونه عملکرد، خلق و خوی، روحیه، ایمنی، امنیت و تصمیمات را تحت تاثیر قراربده. برای طراحی روشنایی و نورپردازی باید سه گام را در نظر گرفت که در ادامه این سه گام رو شرح میدیم.

کاربرد فضای مورد نظر برای طراحی روشنایی

در ایجاد طراحی روشنایی نور، دانستن کاربرد اون فضا مهمه. طراح روشنایی و نور میتونه مقدار نور، کیفیت نور، روشنایی و جهت رو تعیین کنه.

در طراحی سیستم روشنایی باید اطمینان حاصل بشه که نور مناسب و کافی برای استفاده در فضا با توجه به کاربرد اون فضا، ساطع و تولید بشه. علاوه بر توزیع نور در فضای عمومی، روشنایی یک محدوده و مکان خاصی هم به طور هدفمند نورپردازی بشه. به طور مثال گالری ها و نمایشگاه های هنری، با استفاده از نورپردازی عمومی یک نور عمومی رو ساطع و در فضا یا سالن پخش می کنن. بعد هر آیتم یا بخش مانند تابلو، به صورت مجزا با نور خاص و هدفمندی نورپردازی و نورانی میشه.

در ادامه انواع فضاهایی متنوع که طراحی روشنایی در اونها مستلزم رعایت نکات خاص اون فضا هست رو معرفی میکنم.

طراحی نورپردازی نمای ساختمان

    • نورپردازی خیابان های مهم در شهر
    • طراحی نورپردازی داخلی ساختمان
    • نورپردازی باغچه و باغ
    • طراحی روشنایی ساختمان
    • نورپردازی آشپزخانه
    • طراحی روشنایی و نورپردازی اداره ها
    • نورپردازی آبنما
    • نورپردازی سقف
    • طراحی روشنایی مغازه
    • طراحی روشنایی سوله

Lighting libraries

استفاده از نور روز در نورپردازی داخلی و فضا های عمومی

استاندارد های روشنایی در نورپردازی

در طراحی روشنایی و نورپردازی، اطلاع از استانداردهای روشنایی برای فضا های مختلف مورد اهمیته. پس از تعیین کاربرد فضا، مقدار لوکس یا نور مورد نیاز در اون فضا بر طبق استانداردها انتخاب و مشخص میشه. روشنایی عمومی یک سطح نور یکنواخت رو در فضا پخش میکنه و روشنایی محلی یا هدفمند، به محل مورد نظر نوری با مشخصات دمایی و رنگ و شدت انتخابی می تابه.  روشنایی موضعی، که به اون روشنایی مادون قرمز هم میگن، برای ارائه نور به یک منطقه خاص، استفاده میشه.

شبیه سازی فضا در نرم افزار طراحی روشنایی

هنگامی که یک شئ رو از یک نقطه نوری روشن می کنیم ، نور کلیدی نامیده میشه. خطوط هدفمند نور باعث ایجاد سایه در طرف دیگه جسم میشن. برای بهتر دیده شدن جسم از روبرو، باید منبع نور کلیدی رو در زاویه ۴۵ درجه قرار بدیم. همچنین اثر گذاری نور بر روی جسم از روبرو با استفاده از زاویه پرتو نور تابیده شده، ایجاد میشه.

برای زمانی که لازم باشه سایه نور کلیدی حذف بشه، از جهت مخالف به جسم  مورد نظر نور میتابه تا یک پخش نور بدون سایه ایجاد بشه. در طراحی روشنایی بخش ها، ارتفاع ها بر اساس برنامه های روزانه و نوع فعالیت، مبلمان ، مصالح و مواد سقف و دیوار برای ایجاد یک تعادل در مکان در نظر گرفته میشه. استفاده از نرم افزارهای شبیه سازی در طراحی روشنایی مانند DIALUX، بسیار می تونه در محاسبات روشنایی و نورپردازی به طراح کمک کنه. سیستم هوشمند نورپردازی DMX نیز با قابلیت های لامپ ال ای دی سازگار هست و استفاده از این نوع چراغ ها باعث کنترل بیشتر در سیستم روشنایی میشه.

طراحی روشنایی و نورپردازی

طراحی نورپردازی پل های شهری

تامین نور مورد نیاز فضا های داخلی ساختمان

معماری و دکوراسیون داخلی فضاهای ساختمان می تونه با نورپردازی مناسب جلوه ای متفاوت و متناسب با کاربرد فضا داشته باشه، طراحی نورپردازی داخلی ساختمان بستگی به مجری کار هم دارد که چقدر در این زمینه تخصص لازم را دارد. در واقع میشه گفت هر یک از فضاهای داخلی ساختمان با نور تعریف ویژه ای پیدا می کنه. تکنیک های طراحی روشنایی ساده می تونه کارایی یک فضا در ساختمان رو افزایش بده و محیطی شادتر، سالم تر و کارآمدتر به وجود بیاره.

مقدار نور هر اتاق یا فضا در ساختمان بستگی به کارایی و فعالیت اون فضا داره. موزه پاریس نیز از نورپردازی حرفه ای استفاده کرده. در راهروها و لابی از فضای تاریک و نور بسیار کم استفاده کرده  تا یک فضای دراماتیک رو بعد خروج از راهرو و ورود به بخش های سالن به وجود بیاره.

پلکان و سالن های اصلی با نور بسیار زیادی نورپردازی شدن. به منظور تعیین ویژگی ها و طراحی روشنایی، ترتیب فضاها در کنار یکدیگر بسیار مهمه. طراح و نورپرداز ساختمان با شناخت فضاهای عمومی و خصوصی می تونه یک اتصال مرتبط و مناسب بین فضا ها ایجاد کنه. همچنین می تونه اونها رو به همدیگه متصل کنه.

Ceiling Lighting

طراحی روشنایی و نورپردازی سقف

استفاده از نور طبیعی در نورپردازی فضای داخلی

پنجره ها مقدار قابل توجهی از نور روز رو در داخل ساختمان تامین می کنن. در اتاق های متوسط ، طول پنجره مورد نیاز نصف طول سقف اتاق یا سالنه.

 به طور مثال اگه طول سقف اتاق خواب ۴ متر باشه، به پنجره ای با طول ۲ متر و ارتفاع مشخص بر حسب استاندارد ارتفاع سقف نیاز داره. به طور کلی فضاهای خصوصی باید پنجره های کمتری داشته باشن یا حداقل از شیشه مات شونده استفاده کنن. در فعالیت هایی که نیازه  تمام نور خاموش باشه، مانند یک تئاتر، باید فاقد پنجره باشه. در فضای حمام هم نیازی به پنجره نیست. فضاهای دیگه مثل لابی ها، ادارات و کلاس های درس نیاز به پنجره های بیشتری برای ایجاد نور در داخل ساختمان و یک تبادل روحی با خارج ساختمان دارن.

نور، هوا، صدا و چشم انداز از جنبه های انتقالی پنجره ها از خارج به داخل ساختمون هستن. نور روز سالمه و استفاده از نور پنجره در طراحی روشنایی و نورپردازی، صرفه جویی در هزینه های انرژی ساختمان رو به همراه داره. علاوه بر این پنجره ها نقش بسیار بزرگتر دیگری نیز ایفا می کنن. که با تغییرات نور روز با توجه به زمان و تغییرات فصلی این ویژگی شخصیت و خلق و خوی فضا رو تحت تاثیر قرار می ده و تاثیرات مثبتی روی افراد ساکن میذاره.

استراتژی های اساسی در طراحی روشنایی و نورپردازی

 

انواع منابع نور در طراحی روشنایی و نورپردازی فضا

پرکاربرد ترین منابع نوری در تامین روشنایی و نورپردازی ساختمان، چراغ های آویز یا نصب شده بر روی سقف در سیستم روشنایی هست. در سقف های اداری این وسایل روشنایی محصور شدن و به صورت پنل ال ای دی توکار نصب شدن. همچنین چراغ های روشنایی می تونن به دیوارها هم متصل بشن. نورپردازی با تلفیق معماری، با انتشار نور مستقیم بر روی دیوار یا سقف مطلوب ترین هستن.

چون نور محیط رو به صورت غیر مستقیم ایجاد می کنه و باعث احیای معماری و جذب بیشتر می شه. همچنین بافت های داخلی مانند روکش های آجر و سنگ در نورپردازی غیر مستقیم ، بهتر و زیباتر دیده میشن. هر نوع لامپ دارای رنگ متنوعی از نوره.

مواد شیمیایی مورد استفاده برای تولید نور، رنگ های مختلف قرمز، زرد، آبی رو منتشر می کنه. برای مثال، سدیم فشار بالا دارای رنگی زرد تر و نارنجی تر (شبیه نور خورشید) از بخار جیوه هست و به همین دلیل به لامپ های رشته ای تنگستنی ترجیح داده میشن. اما همچنان این نوع لامپ های گازی بسیار پر مصرف هستن و گرمای زیادی نیز تولید میکنن.

Lighting Music Concerts

طراحی روشنایی و نورپردازی کنسرت های موسیقی

طراحی روشنایی داخلی

چراغ های فلورسنت با رنگ های سبز و آبی ، با اینکه بسیار نسبت به لامپ های رشته ای کارآمدتر هستن. اما آنها همچنان سوسو می زنن و با سرعت خاموش و روشن می شن که موجب سردرد و چشم درد میشه. در طراحی روشنایی داخلی منبع نورطبیعی یا خورشید رو تقلید نکنین !

بیشتر طراحان مسکونی فقط در وسط سقف اتاق یا سالن ، یک چراغ پر نور و خیره نصب می کنن که باعث ایجاد نوری خیره و غیر یکنواخت میشه. چراغ های ال ای دی به دلیل بهره وری انرژی بالا، شاخص نمود رنگ بهتر و طول عمر طولانی ، محبوبیت بیشتری دارن. همچنین لامپ ال ای دی سقفی یک توزیع گسترده ، یکنواخت و ملایم نور رو در فضا ساطع می کنه که باعث ایجاد یک خلق و خوی مثبت و آرام برای اشخاص میشه.

همچنین نسل جدید لامپ‌های LED یعنی دی او بی که درایور خارجی حذف شده و به داخل لامپ منتقل شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید دی او بی از مانی نور می‌توانید اقدام کنید.

استراتژی های اساسی در طراحی روشنایی و نورپردازی

نورپردازی های خاص مانند تئاتر و سینما

انواع نورپردازی در فضاهای مختلف

در طراحی روشنایی رنگ نور چراغ یک عنصر بسیار ظریف و قدرتمند در خلق و خوی یک فضا هست. برای اینکه چگونگی تعادل رنگ در نظر گرفته بشه، باید کاربرد فعالیت مکان یا فضا رو در محاسبات روشنایی لحاظ کنیم. مهمه که تعادل رنگ برای فضا های عمومی رعایت بشه تا نور خشن و خیره به نظر نرسه. همچنین مواد و رنگ سقف و دیوارهای فضا در طراحی روشنایی بسیار مهمه.

به طور مثال در فضای نمایشگاهی کتابخانه سیاتل، دیوارهای بازتابی و سقف قرمز روشن کار شده که فضا رو به صورت چشمگیری دراماتیک و تاثیرگذار میکنه. روی دیوارها و یا روی سطوح صاف، میتونیم نوع و زاویه نور را تحت تاثیر قراربدیم و اثرات متفاوتی ایجاد کنیم. به طور مثال در یک دیوار آجری با یک بافت خشن میتونیم سطح رو با نور پرتابی و تیز روشن کنیم، به این معنی که نور می تونه سطح آجری رو در یک زاویه با خطای دید برجسته نمایان کنه و دراین مورد، منبع نور یا لامپ، نزدیک به دیوار نصب میشه.

برای نورپردازی دیوار یا نمای ساختمون که سنگ صاف و صیقلی در اون کار شده، میشه بر صاف بودن با توزیع و پخش نور صحیح تاکید کرد و نور رو با یک زاویه ای گسترده تر و ملایم ساطع کرد. با استفاده از چراغ وال واشر نور هدفمند و قابل هدایت با پخش نور گسترده و طولی انجام می گیره. همچنین با استفاده از چراغ دفنی میشه نوری خشن و تیز روی سطوح برجسته نمایان کرد.

استراتژی های اساسی در طراحی روشنایی و نورپردازی

طراحی نور نمایشگاه های عکس و نقاشی

استراتژی های طراحی روشنایی و نورپردازی

انتخاب استراتژی یا ترکیبی از استراتژی ها در طراحی روشنایی به نحوه استفاده و کاربرد فضا بستگی داره. در محيط  مغازه یا خرده فروشی، مطلوبه که چراغ ها و پروژکتورهای قوی استفاده بشه تا کالاهای کليدی رو برجسته و تحسين کنه، درحالي که در اداره و دفتر، تمرکز و تاکید نور برای چشم خسته کننده است و پخش نور یکنواخت با توزیع مناسب کارآمدتره. نور پرتابی و خیره در یک رستوران صمیمی می تونه به خوبی بطری های نوشیدنی رو برجسته و جذاب نمایش بده و همچنین زرق و برق در روشنایی برای رستوران ها و هتل ها مناسب و متناسب خلق و خوی فضا هست. اما زرق و برق در خانه و محل استراحت اصلا توصیه نمیشه و بعد از مدتی خستگی برای افراد و ساکنان به وجود میاره.

استراتژی های اساسی در طراحی روشنایی و نورپردازی

طراحی نور در رستوران ها و کافی شاپ ها

اصول طراحی روشنایی و نورپردازی قبل از اجرای نما

جهت روشنایی و نورپردازی نمای ساختمون ساده ترین و در دسترس ترین اصولی که میشه رعایت کرد دقیقا اینه که قبل از اجرای نما بصورت سنگ، کامپوزیت، آجرنما یا امثالهم حتما با کارشناس نورپردازی صحبت و مشاوره انجام بشه. دلیلش اینه که نماهای مختلف، چراغهای مختلف رو نیاز داره به جرأت بگم در نماهای ساختمونهایی که به ما معرفی شدن در هر کدوم به جرأت شش نوع محصول روشنایی استفاده شده و تعدد محصولات روشنایی از انواع مختلف زیبایی نمیاره.استفاده از وال واشر، جت لایت، یوفولایت 360 درجه، چراغهای دفنی، پروژکتور، چراغهای خطی یا نواری، کاملاً مشهوده.

 

ما به هیچ وجه نمی تونیم خودمون یا نورپرداز رو الزام کنیم که نمای ساختمون رو میخوایم با چراغ دفنی روشن کنیم. یا نمای ساختمون رو میخوایم با چراغ وال واشر روشن کنیم. بهترین نقطه ای که هر نورپرداز برای روشن کردن یا زیباتر شدن نمای ساختمون درنظر میگیره و ازش استفاده میکنه اینه که چه منبع نوری با چه طول عمری بهترین نور و زیباترین نور رو ارائه میده. صرفاً روشن کردن نمای ساختمون جهت امور حفاظتی انجام میشه. بسیاری از ماها حتی خود بنده نمای ساختمون رو در شب روشن میکنیم یا نورپردازی میکنیم جهت اینکه در شب این ساختمون زیباتر دیده بشه.

نمای ساختمون  کم هزینه ترین و کاربردی ترین نوریه که توی ساختمون استفاده میشه. بسیاری از سازندگان عزیز کشورمون بهترین ساختمون رو با بهترین متریال دیزاین میکنن و تموم میکنن. نمای ساختمونشون رو سنگ و کامپوزیت میکنن و به آخر میرسونن. زمانی احساس میکنن باید نورپزردازی حرفه ای انجام بشه که دقیقاً کار نماشون تموم شده این بدترین و سخت ترین کار برای یک طراح نورپردازی برای اون ساختمونه. همیشه تحت هر شرایطی این رو در نظر داشته باشین نورپردازی نمای ساختمون کم هزینه ترین قسمت نورپردازی اون ساختمونه ولی باید در زمان مناسب اجرا بشه یا با شخص مناسب مشاوره انجام بشه.

بعضی از کاربران از من میپرسن ما دنبال ارزونترین یا باکیفیت ترین میگردیم:

ما همیشه مد نظرمون بوده که با کمترین هزینه زیباترین طراحی و بهترین خدمات  رو به مشتری ارائه بدیم. هیچوقت تعدد منابع نور، زیبایی رو به ارمغان نیاورده . مهمترین نکته کمترین منبع نور در  محیط و زیباترین هاله های نور روی اونه سطحه.

زاویه تابش نور در انواع سیستم های روشنایی ال ای دی :

زاویه پرتاب نور در منابع نور ال ای دی با توجه به نوع لنز، نوع رفلکتور و زاویه تابش اون منبع نور از کف قاب به صورت خروجی کاملاً دقیق قابل تنظیم و قابل تشخیصه. هر محیطی حتی گیاهان جهت دریافت نور بصورت کالیبراسیون یا استاندارد خاصی نور رو دریافت میکنن.

بعنوان مثال اگه ما یه تیغه ده سانتی رو بطول سه متر در نمای ساختمون روشن کنیم قطعا اون منبع نور با توجه به توان انتخاب شده باید 20 سانتی متر پایینتر از اون تیغه نصب بشه به این علت که ما لنزهایی که استفاده میکنیم واگرا هستن. اگه یه سرچ کوچولو برای لنزهای واگرا داخل موتورهای جستجوگر گوگل داشته باشین کاملاً به این موضوع واقف میشین که هر منبع پخش نور با توجه به زاویه قرار گرفتن در زیر لنز یا پشت لنز و نور خروجی حتماً سایه ای ایجاد میکنه که ما با توجه به ایجاد یا تولید اون سایه، منبع نور رو قرار میدیم.

طراحی نورپردازی داخلی ساختمان با یک طراح نورپردازی متخصص

طبیعتا طراحی نورپردازی داخلی ساختمان بستگی به طراح و تجربه او هم دارد، زمانی که شما طراح خوبی برای پیاده سازی نور داخلی ساختمان نداشته باشید نمی‌توانید با بهترین ابزارها هم ظاهر خوب را برای ساختمان خود ایجاد کنید. سعی کنید به دنبال طراح خوب باشید در این صورت دیگر دغدغه نورپردازی را نخواهید داشت.

هرگونه سؤال راجع به نورپردازی و طراحی داخلی ساختمان در هر محیطی داشتید حتما از مانی نور بپرسید، مانی نور ارائه دهنده انواع خدمات ال ای دی و مشاوره در این زمینه کنار شما است.

 

برخی از محصولات مانی نور

 
  
2 پاسخ
  1. Avatar
    پارسا گفته:

    سلام وقت شما بخیر باشه
    من یک لامپ اختصاصی میخواستم که قاب و نورش با نیاز من بخوره و یک برام سفارشی بزنید. ایا شما سفارش اختصاصی برای ساختن چراغ انجام میدید؟

    پاسخ
    • علی صداقت
      علی صداقت گفته:

      سلام جناب پارسا.
      بله، ما در مانی نور جدا از شعبات فروشگاهی خودمون، از سال ۸۴ یک کارگاه تخصصی برای تولیدات انواع لامپ ها و چراغ های مختلف براساس سلیقه مشتری پیاده سازی کردیم، طیف های مختلفی با لنز خاص و یا ترکیب های خاص تولید میکنیم. کافی هست شما با دفتر مرکزی و یا شماره همراه موجود در سمت چپ سایت (ایکون شناور هست) تماس بگیرید و درخواست خودتون ارسال کنید.
      محصولات همه ضمانت داره و همینطور هر جای ایران عزیز باشید ارسال میشه.
      موفق و پیروز باشید.

      پاسخ

تعقیب

    دیدگاه خود را ثبت کنید

    تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
    در گفتگو ها شرکت کنید.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *